NyelvvizsgaSiker angol tanfolyamok
 

Bevezetõ (alapfokú) tanfolyam

Bevezetõ tanfolyamomat azoknak ajánlom, akik még nincsenek B1-es szinten, de a jövõben szeretnék elvégezni a Nyelvvizsgasiker 2.0 tanfolyamot és sikeres középfokú nyelvvizsgát tenni. A tanfolyam célja, hogy olyan nyelvani, szókincsbeli, beszéd- és hallgatási készségekre tegyél szert, amivel már bátran belevághatsz a Nyelvvizsgasiker tanfolyamok egyikébe.

A többi Nyelvvizsgasiker tanfolyamhoz hasonlóan a Bevezetõ tanfolyam is kiscsoportos, 4-6 fõs. Ez ideális ahhoz, hogy elegendõ személyes figyelmet kapj tõlem, és hatékonyan fejlõdjön a beszédkészséged. Így a tanfolyam megközelíti a minõségi magántanítás hatékonyságát.

A kezdéshez körülbelül 1-(2) év angoltanulási elõzményed jó, ha van, de ha ennél kevesebb, akkor is gyere el a szintfelmérõre! Itt ugyanis nemcsak az angoltudásodat fogom felmérni, hanem arról is képet alkotok majd, hogy milyen gyorsan tudsz tanulni, s ha igen, akkor akár kezdõ szintrõl is belevághatsz.

A Bevezetõ tanfolyam 72 órás (körülbelül fél éves), és szeptemberben, valamint februárban indul. A haladási szintedtõl függõen egy, vagy két féléven át tanulhatsz Bevezetõ tanfolyamon a Nyelvvizsgasiker 2.0 tanfolyam elõtt.

A 2016-ben meghirdetett tanfolyamokról, valamint az árakról itt találsz információt.