NyelvvizsgaSiker angol tanfolyamok

Bevezető (alapfokú) tanfolyam

Bevezető tanfolyamomat azoknak ajánlom, akik még nincsenek B1-es szinten, de a jövőben szeretnék elvégezni a Nyelvvizsgasiker 2.0 tanfolyamot és sikeres középfokú nyelvvizsgát tenni. A tanfolyam célja, hogy olyan nyelvani, szókincsbeli, beszéd- és hallgatási készségekre tegyél szert, amivel már bátran belevághatsz a Nyelvvizsgasiker tanfolyamok egyikébe.

A többi Nyelvvizsgasiker tanfolyamhoz hasonlóan a Bevezető tanfolyam is kiscsoportos, 4-6 fős. Ez ideális ahhoz, hogy elegendő személyes figyelmet kapj tőlem, és hatékonyan fejlődjön a beszédkészséged. Így a tanfolyam megközelíti a minőségi magántanítás hatékonyságát.

A kezdéshez körülbelül 1-(2) év angoltanulási előzményed jó, ha van, de ha ennél kevesebb, akkor is gyere el a szintfelmérőre! Itt ugyanis nemcsak az angoltudásodat fogom felmérni, hanem arról is képet alkotok majd, hogy milyen gyorsan tudsz tanulni, s ha igen, akkor akár kezdő szintről is belevághatsz.

A Bevezető tanfolyam 72 órás (körülbelül fél éves), és szeptemberben, valamint februárban indul. A haladási szintedtől függően egy, vagy két féléven át tanulhatsz Bevezető tanfolyamon a Nyelvvizsgasiker 2.0 tanfolyam előtt.

A 2016-ben meghirdetett tanfolyamokról, valamint az árakról itt találsz információt.