NyelvvizsgaSiker angol tanfolyamok
 

A NyelvvizsgaSiker története

2008 telén indult a NyelvvizsgaSiker 1.0 verziója, amikor a Kispesti Waldorf Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény gimnáziumában tanítottam. Az összes diáknak lehetõséget nyújtottam vele arra, hogy otthon fel tudjanak készülni a nyelvvizsgára. Két és fél év alatt az iskola akkor összes nyelvvizsga közelében járó diákját sikeres nyelvvizsgáig kísértem.

Azóta született egy csodálatos kisfiam, majd 2014 januárjában elindítottam a Nyelvvizsgasiker 2.0 távoktatást. A távoktatás anyaga a gimnáziumi felkészítõ teljes könyvvé szerkesztett, nagyban kibõvített változata.

Nyelvvizsgasiker 2.0 kiscsoportos tanfolyamjaim 2015 januárjában indultak el Budapest belvárosában, az Astoriánál. Szeptembertõl a nagy érdeklõdés miatt alapfokú és felsõfokú tanfolyamaim is elindultak.

2016. január elejétõl tanfolyamaim a Széll Kálmán tér közelébe, a Hattyúházba költöztek. 2016 februárjától tanfolyamaim kiegészülnek kötetlenebbül látogatható angol csoportokkal: Kismama Angollal és Talking Club-bal.

Vissza a fõoldalra