NyelvvizsgaSiker angol tanfolyamok
 

Felsõfokú (IELTS) tanfolyam

Miért az IELTS? Ez a nyelvvizsga jelenleg a világon a legkeresettebb nemzetközi nyelvvizsga: külföldi munkához, tanuláshoz ideális. Célunk az IELTS nyelvvizsga Academic Module-ján 7.0-7.5 pontszám elérése, mely C1-es (felsõfokú) nyelvvizsgának felel meg.

A többi Nyelvvizsgasiker tanfolyamhoz hasonlóan a Felsõfokú tanfolyam is kiscsoportos, 4-6 fõs. Ez ideális ahhoz, hogy elegendõ személyes figyelmet kapj tõlem, és hatékonyan fejlõdjön a beszédkészséged. Így a tanfolyam megközelíti a minõségi magántanítás hatékonyságát.

2016 szeptemberétõl felsõfokú tanfolyamom modulos rendszerû: a 60 órás alaptanfolyam után azokat a készségeket gyakorolhatod ki, amelyekre szükséged van. A tanfolyam összetétele így a következõképpen alakul:

A tanfolyam 1-3-4-es részei heti kétszeri 120 perces találkozással valósulnak meg, a 2-es rész pedig 5 szombaton 8x45 perc.

A tanfolyam alapja az elsõ modul, ezen kívül még legalább egy másik modult kell választanod a jelentkezéskor. Természetesen ha szeretnéd, a tanfolyam három, vagy mind a négy részét is elvégezheted, igény szerint. Ezt késõbb is eldöntheted majd.

A tanfolyam ára 1600Ft/45 perc, az alaptanfolyamé 96.000Ft, a 32 órás 3-as és 4-es modulé 51.200Ft, a 40 órás szombati modulé pedig 64.000Ft. A tanfolyam 2016 szeptemberében az alapmodullal kezdõdik, a pontos idõpontok a jelentkezõk igényei alapján fognak kialakulni - kérlek érdeklõdj nálam.

 

Visszajelzések a nyári szuperintenzív IELTS tanfolyamról:

"Nagyon sokat segített és sok mindent megértettem. Nagyon jó, hogy sokat gyakoroltunk, mert így jobban felkészültem a vizsgára. A szólisták is sokat segítettek, még átveszem õket otthon is, és nagyon jó volt a hangulat. Annak is örülök, hogy a fogalmazásokat és a beszédet gyakoroltuk, mert ezek nagyon nem mentek korábban." (Szabó Zita, 14, aki júliusban 8.5 pontos IELTS vizsgát tett! Gratulálunk!)

"Nagyon hasznosnak érzem a tanfolyamon eltöltött két hetet. Jó volt, hogy a két intenzív hét között volt egy szabad hét, így az elsõn tanult sok-sok információ le tudott ülepedni, mire a másik dózist kaptuk :) Tetszett, hogy nem volt túl rohanós, de mégis minden egyes nap végén éreztem és láttam, hogy milyen sok mindent tanultam. Jó, hogy ilyen észrevétlenül a fejünkbe csempészted majdnem két könyv anyagát.
Azt érzem, hogy mindent megmutattál, elmagyaráztál, amit tudni kell ahhoz, hogy le tudjuk rakni az IELTS nyelvvizsgát, és megfelelõ mennyiségû anyagot adtál a kezünkbe.
Hálás vagyok ezért a sok, precízen kigyûjtött hasznos anyagért, amit adtál, és a tanfolyam logikus, követhetõ felépítéséért." (Karlócai Rubina)

"Nagyon hasznosnak éreztem a tanfolyamot. Hasznosak voltak a személyes visszajelzések, mert így mindenkiben kialakult szerintem egy kép, hogy miben kell még fejlõdnie, és hogy teheti ezt meg. Jó volt a hangulat is, ami miatt könnyû és élvezetes volt együtt dolgozni. Tetszett, hogy délután is az angol tanulásra bíztattál bennünket és adtál plusz feladatokat. Sokkal szívesebben tanultam angolt, mint pl. az iskolai tanárok biztatására, és ez nagyon jó érzés volt. :)" (Wágner Hanna)

Visszajelzés egy magántanítványomtól:

"Annával kevesebb, mint egy év alatt felkészültem CPE (C2-es felsõfokú) nyelvvizsgára középfokról indulva. Mindig megtervezettek voltak az órái. Minden alkalomra lelkiismeretesen felkészült. Angol tudása kiemelkedõen magas szintû. Minden nyelvtant érintõ kérdésre azonnal tudott válaszolni attól függetlenül, hogy C2 - Professional Level nyelvvizsgára készültünk. Mindenkinek ajánlom, aki sikeres nyelvvizsát szeretne tenni!" (Bándi Péter)