NyelvvizsgaSiker angol tanfolyamok

Nyelvtani rendszerezõ tanfolyam (B1-B2) 32 vagy 35 órás

Szeretnéd átlátni és megérteni az angol nyelvtant?
A tanfolyam végére átfogó rálátásod lesz az igeidõkre és az összes arra vonatkozó szabályra, hogy hogyan lehet összerakni egy egyszerû vagy összetett angol mondatot.
Érteni fogod az angol és magyar mondatszerkezet különbségeit, és magabiztosan fogod megalkotni helyes angol mondataidat szóban és írásban.

Ezt a tanfolyamot neked szól, ha

A 2016-ban induló Nyelvtani rendszerezõ tanfolyamok idõpontjairól és árairól itt találsz információkat.

Ha nyáron jössz el a Nyelvtani rendszerezõ tanfolyamra, és mellette szeretnél a Beszédkészség B1, vagy a Beszédkészség B2 tanfolyamomra is eljönni, akkor a drágább tanfolyamból 10% kedvezményt kapsz! (Más kedvezménnyel nem összevonható.)

 

Miért jó rendszerezni?

Amikor elkezdtem a Kispesti Waldorf Gimnáziumban tanítani, sok diáktól hallottam, hogy õk "nem tudnak semmit", ezt-azt tanultak, de szerintük nem sokat. Ez nem csak Waldorf iskolákban van sokszor így. Gyakori, hogy évente új tanárt kapnak a diákok, nincs tankönyvük, vagy ha van, akkor sem aszerint, vagy nagyon lassan halad benne a tanár. Így a diákoknak nincs az a magabiztos érzésük, hogy: "Igen, átlátom." "Tudom, hogy mibõl áll a nyelv, és mik a hiányosságaim." Annak ellenére sem, hogy pedig - tapasztalatom szerint - a Waldorf diákok például nagyon sok mindent tudnak, hiszen elsõ osztálytól szívják magukba a nyelvet.

Ezért egy ilyen rendszerezõ tanfolyam rengeteget tud adni neked, ha hasonló helyzetben érzed magad: