NyelvvizsgaSiker angol tanfolyamok

Intenzív Nyelvvizsgasiker 2.0 tanfolyam a tavaszi vagy az õszi félévben

A kiscsoportos intenzív Nyelvvizsgasiker 2.0 tanfolyam a nyelviskolák óraszámainál jelentõsen - körülbelül háromszor - gyorsabban, 72 óra (18 hét) alatt készít fel alapfokról (B1) a középfokú (B2) nyelvvizsgára. Azoknak ajánlom

A Nyelvvizsgasiker 2.0 tanfolyamok minden esetben kiscsoportosak, 4-6 fõsek. Ez ideális ahhoz, hogy elegendõ személyes figyelmet kapj tõlem, és hatékonyan fejlõdjön a beszédkészséged. Így a tanfolyam megközelíti a minõségi magántanítás hatékonyságát.

Ezek a tanfolyamok mindig szeptemberben és februárban indulnak. Az õszi tanfolyammal decemberben vagy februárban nyílik lehetõség vizsgázni, a tavaszi tanfolyammal pedig májusban és júliusban (euroexam).

Hetente kétszer találkozunk egy-egy 90 perces órára a Széll Kálmán tér és a Széna tér vonzáskörzetében található Hattyúházban, egy, a mi számunkra biztosított hangulatos, jól felszerelt oktatóteremben. Az idõpont általában hétköznap késõdélutánra vagy délelõttre esik, de tanfolyaminduláskor mindig az adott 4-6 tanuló igényei szerint állapítom meg a legideálisabb idõpontot.

A tanfolyam felépítése:

A 2016-ban meghirdetett tanfolyamokról, valamint az árakról itt találsz információt.

 

Szuperintenzív nyári Nyelvvizsgasiker 2.0 tanfolyam

Ha úgy érzed, hogy közel járhatsz a nyelvvizsgához (B2 szinthez), és már csak egy nagy, átfogó ismétlés, rendszerezés, és a vizsga típusfeladatainak kigyakorlása hiányzik, ez a szuperintenzív tanfolyam neked szól.
Júliusban, 12 napon (délelõtt-délután) átvesszük a NyelvvizsgaSiker 2.0 Könyv összes fejezetét. Minden nap lesz a vizsgában szereplõ feladattípusokból beszéd, hallgatás, olvasás és írás, és szisztematikusan átvesszük a nyelvtant, valamint átismétlünk 1500 nehezebb, B2 szintû szót. A 13. napon délelõtt próba-nyelvvizsgát írunk.

Ezután pedig már csak a júliusi euro nyelvvizsgára kell elmenned majd, hogy bemutasd a vizsgáztatóknak, hogy mit tudsz.

A 2016-ban meghirdetett tanfolyamokról, valamint az árakról itt találsz információt.


Vissza a fõoldalra