NyelvvizsgaSiker angol tanfolyamok

NyelvvizsgaSiker 2.0 távoktató tanfolyam

Az általam megírt, teljeskörű magyarázatokkal ellátott Nyelvvizsgasiker Könyv lehetőséget nyújt arra, hogy távoktatásban készülj fel a középfokú nyelvvizsgára.

A NyelvvizsgaSiker távoktató tanfolyam szintfelméréssel és tanácsadással kezdődik - személyesen, vagy Skype-on. Ezalatt kiderül, hogy hol tartasz, és hogy milyen ütemben tudsz eljutni a nyelvvizsgáig.

A NyelvvizsgaSiker 2.0 program 12 anyagrészből áll. E-mailben küldöm őket neked egyesével, a szintfelmérésen megbeszélt időintervallumonként (hetente vagy kéthetente). Te a feladatokat megoldod, majd e-mailen begépelve, beszkennelve vagy postán visszaküldöd nekem. Addigra már átküldöm neked a következő részt, amin dolgozhatsz, majd hamarosan küldöm a megoldásokat is:

E-mailen folyamatosan elérhető vagyok számodra, ha kérdésed van a feladatok kapcsán.

A távoktatást záró kiscsoportos tanfolyam

Ötnapos intenzív tanfolyammal zárunk a beszéd és a hallott szövegértés vizsgarészek készségeinek kigyakorlásához. (A feladatlapok tartalmazzák e két vizsgarész teljes anyagát, amit addigra már megtanultál.)

Mikor kezdhetek?

Tulajdonképpen bármikor. Érdemes úgy alakítanod, hogy nagyjából az évente kétszer meghirdetett kiscsoportos tanfolyamok előtt végezz a távoktatással.

A 2016-ban meghirdetett tanfolyamokról, valamint az árakról itt találsz információt.
Otthonról tanulhatsz angolul, távoktatásban!

Szeretnél saját időbeosztásban, otthonról tanulni angolul? Ha megvan benned a kellő motiváció, és naponta le tudsz ülni az angol mellé, akkor kiválóan tudsz fejlődni a távoktatással.

Angol Ami Rólam Szól

Általános ottoni nyelvtanuláshoz fejlesztettem ki az Angol Ami Rólam Szól innovatív nyelvtanulási módszert. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné otthonról fejleszteni a beszédkészségét, szókincsét, nyelvtani tudását.

A módszer alapját a saját magad által írt angol szövegek alkotják, amiket én kijavítok, és felmondok neked .mp3 file-ba úgy, hogy minden mondat után ugyanannyi csönd következik. Így ezeket bármikor hallgathatod a nap folyamán, pl. házimunka vagy vezetés közben is! Az elhangzó mondataidat hangosan tudod ismételni, így - a téma iránti személyes kötődés révén sokkal gyorsabban - rengeteg hasznos szót, kifejezést, mondatot fogsz megtanulni.

Ez egy egyedülálló lehetőség lehet számodra, hiszen bármilyen területről írhatsz szövegeket - olyanokat, amik épp a jelenlegi nyelvhasználatodhoz szükségesek, csak neked, csak most: a munkahelyedről, a projektmunkádról stb.

Ezt pedig kiegészítheted számodra érdekes más feladatokkal. A nyelvtant mindenkinek szoktam ajánlani (saját könyvem fejezeteit küldöm el neked gyakorlatokkal), és emellé lehet pl. olvasási, vagy írásfeladatokat is kérni. A lényeg az, hogy minden a te egyedi igényeidről szól.

Többet a módszerem saját facebook oldalán olvashatsz. Itt találod a Tenke-Molnár Esztivel készült interjúmat is.


Vissza a főoldalra