NyelvvizsgaSiker angol tanfolyamok
 

NyelvvizsgaSiker 2.0 távoktató tanfolyam

Az általam megírt, teljeskörû magyarázatokkal ellátott Nyelvvizsgasiker Könyv lehetõséget nyújt arra, hogy távoktatásban készülj fel a középfokú nyelvvizsgára.

A NyelvvizsgaSiker távoktató tanfolyam szintfelméréssel és tanácsadással kezdõdik - személyesen, vagy Skype-on. Ezalatt kiderül, hogy hol tartasz, és hogy milyen ütemben tudsz eljutni a nyelvvizsgáig.

A NyelvvizsgaSiker 2.0 program 12 anyagrészbõl áll. E-mailben küldöm õket neked egyesével, a szintfelmérésen megbeszélt idõintervallumonként (hetente vagy kéthetente). Te a feladatokat megoldod, majd e-mailen begépelve, beszkennelve vagy postán visszaküldöd nekem. Addigra már átküldöm neked a következõ részt, amin dolgozhatsz, majd hamarosan küldöm a megoldásokat is:

E-mailen folyamatosan elérhetõ vagyok számodra, ha kérdésed van a feladatok kapcsán.

A távoktatást záró kiscsoportos tanfolyam

Ötnapos intenzív tanfolyammal zárunk a beszéd és a hallott szövegértés vizsgarészek készségeinek kigyakorlásához. (A feladatlapok tartalmazzák e két vizsgarész teljes anyagát, amit addigra már megtanultál.)

Mikor kezdhetek?

Tulajdonképpen bármikor. Érdemes úgy alakítanod, hogy nagyjából az évente kétszer meghirdetett kiscsoportos tanfolyamok elõtt végezz a távoktatással.

A 2016-ban meghirdetett tanfolyamokról, valamint az árakról itt találsz információt.

 
 

Otthonról tanulhatsz angolul, távoktatásban!

Szeretnél saját idõbeosztásban, otthonról tanulni angolul? Ha megvan benned a kellõ motiváció, és naponta le tudsz ülni az angol mellé, akkor kiválóan tudsz fejlõdni a távoktatással.

Angol Ami Rólam Szól

Általános ottoni nyelvtanuláshoz fejlesztettem ki az Angol Ami Rólam Szól innovatív nyelvtanulási módszert. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné otthonról fejleszteni a beszédkészségét, szókincsét, nyelvtani tudását.

A módszer alapját a saját magad által írt angol szövegek alkotják, amiket én kijavítok, és felmondok neked .mp3 file-ba úgy, hogy minden mondat után ugyanannyi csönd következik. Így ezeket bármikor hallgathatod a nap folyamán, pl. házimunka vagy vezetés közben is! Az elhangzó mondataidat hangosan tudod ismételni, így - a téma iránti személyes kötõdés révén sokkal gyorsabban - rengeteg hasznos szót, kifejezést, mondatot fogsz megtanulni.

Ez egy egyedülálló lehetõség lehet számodra, hiszen bármilyen területrõl írhatsz szövegeket - olyanokat, amik épp a jelenlegi nyelvhasználatodhoz szükségesek, csak neked, csak most: a munkahelyedrõl, a projektmunkádról stb.

Ezt pedig kiegészítheted számodra érdekes más feladatokkal. A nyelvtant mindenkinek szoktam ajánlani (saját könyvem fejezeteit küldöm el neked gyakorlatokkal), és emellé lehet pl. olvasási, vagy írásfeladatokat is kérni. A lényeg az, hogy minden a te egyedi igényeidrõl szól.

Többet a módszerem saját facebook oldalán olvashatsz. Itt találod a Tenke-Molnár Esztivel készült interjúmat is.


Vissza a fõoldalra