NyelvvizsgaSiker angol tanfolyamok

Tanítványaim visszajelzései

Visszajelzés felsőfokú tanfolyamról:

"Annával kevesebb, mint egy év alatt felkészültem CPE (C2-es felsőfokú) nyelvvizsgára középfokról indulva. Mindig megtervezettek voltak az órái. Minden alkalomra lelkiismeretesen felkészült. Angol tudása kiemelkedően magas szintű. Minden nyelvtant érintő kérdésre azonnal tudott válaszolni attól függetlenül, hogy C2 - Professional Level nyelvvizsgára készültünk. Mindenkinek ajánlom, aki sikeres nyelvvizsát szeretne tenni!" (Bándi Péter)

Visszajelzések a 2016. januári Nyelvtani rendszerező tanfolyamról:

"A nyelvtanulás során mindenki botladozik. Ez természetes. Az már viszont nem az, ahogy Anna ezt a feszült helyzetet kezeli. Logikusan felépített tananyagot biztosít empatikus oktatással, tapasztalatra épülő gyakorlatokkal. Anna képes a tanulócsoportból aktív, együtt dolgozó közösséges is kovácsolni, ahol nemcsak sikeres, de öröm is a tanulás." (F. Miklós)

"Rengeteg magántanárnál voltam, de ilyen rendezett, összeszedett rendszerrel még nem találkoztam." (M. Róbert)

"Kedves Anna! Köszönök mindent, élveztem minden pillanatot. Sikerült rendszereznem a nyelvtant, könnyebben fogom tudni majd használni írásban és szóban. Sok új dolgot tanultam meg, amivel helyesen és választékosan fogok tudni beszélni. Imádtam a szituációkat. Thank you for everything! See you soon!" (Ny. Niki)

"Tetszett, hogy nagyon sokat beszéltünk angolul. Az is, hogy magunkról írtunk szituációkat, melyeket a jövőben fel tudunk majd használni. Ez a módszer lényegesen jobb, mint más tanárok oktatási rendszerei." (O. Netti)

"Tetszett, sőt kifejezetten előnyömre voltak a kreatív beszélgetések, kitalált szituációk. Mondataikat a jövőben fel tudom majd használni. Az elején teljes zavarban voltam a modális segédigékkel kapcsolatban - most minden kitisztult, már csak át kell ismételni." (W. Benedek)

"Szia Anna! Azt hiszem, most értek a helyükre a fejemben a nyelvtani szabályok. Szuper a módszer, amivel dolgozol! A végére egészen belejöttem, és újra van kedvem foglalkozni az angollal. Köszönöm az élményt!" (L. Emő)

"Szia Anna! Nagyon élveztem a munkát. Örülök, hogy idetaláltam. Köszönöm a törődést, a bizalmat, a jó kedvet." (Sz. Györgyi)

"Anna módszerével egyszerűbben meg tudtam érteni a nyelvtani szerkezeteket. Jó csapattá alakultunk a diáktársakkal, és így a hangulat is fergeteges volt. Ilyen körülmények között kellemesen teltek az órák. Tanulmányaim során most először érzem, hogy eljutok a nyelvvizsgáig." (G. Debóra)

Visszajelzések az első Nyelvvizsgasiker Bevezető (alapfokú) tanfolyamról:

"Nekem nagyon tetszettek az óráid, mert nem idegeskedtem az órák előtt és ez számomra nagyon fontos volt mielőtt tanfolyamot kezdtem. A kurzus előtt alig tudtam beszélni, most pedig szívesen beszélek angolul. Tetszett, hogy sokat hallgattunk és beszéltünk. Sokszor megdicsértél, pedig nem mindig voltam jó. Köszönöm szépen a pozitív élményeket!" (Kriszta)

"Nekem nagyon tetszett ez a tanfolyam. Nagyon jó volt a csoport, az órák hangulata. Nagyon tisztán voltak leírva a könyvben a nyelvtani részek, így minden érthető volt elsőre is. A plusz gyakorlatok is sokat segítettek, és érezhetően fejlődtem. Mindig szívesen jöttem órára." (Nóri)

Miért a NyelvvizsgaSiker-t választottad?

Vysztup-Horváth Csilla

"Azért a NyelvvizsgaSiker mellett döntöttem, mert ismertem Anna tanítási módszereit (a gimnázium utolsó két évében ő készített fel az angol érettségire is, mint iskolám angoltanára) és megbíztam bennük. Tudtam, hogy lelkesedése átragad majd újból rám is, és támogatásával a nehezebb, elbizonytalanodós időszakokat is könnyebben átvészelem."

Hogyan segíti a NyelvvizsgaSiker 2.0 könyv a készülésedet?

"A tankönyv, melyet Anna írt, remekül használható. Minden témakört érint, melyek ismerete elengedhetetlen a sikeres középfokú nyelvvizsgához. Mondhatni igazán felhasználóbarát: jól (meg)érthető magyarázatok találhatók minden nyelvtani résznél ha kell, több különböző példával segítve a megértést, és rengeteg segítséget nyújt abban, hogy miként készüljünk fel a nyelvvizsga adott részeire hatékonyan (például kifejezéskészletek minden témakörnél)."

Mi tetszik a NyelvvizsgaSiker 2.0 intenzív tanfolyamban?

"A tanfolyamot azért szeretem, mert a csoporttársak segítőek, nincsenek nagy szintkülönbségek közöttünk, így nincs szorongás sem bennem, ha meg kell szólalnom és Anna állandó biztatása rengeteget segít. Szeretem a kötetlen hangvételt, és remek, hogy minden (euroexem-es) nyelvvizsga típusfeladat gyakorlására megoldunk egy-egy feladatot órán is."
(Interjú Vysztup-Horváth Csillával, aki márciusban fejezte be az első Nyelvvizsgasiker 2.0 intenzív tanfolyamot, és sikeres nyelvvizsgát tett.)

Beöthy

"Tetszett nagyon az összeállított anyag, amivel dolgoztunk. Jó volt, hogy minden órára meg volt a feladatmennyiség, jól át lehetett látni, hogy honnan hova tartunk.

Nekem személy szerint az is tetszett, hogy konkrétan a vizsgára készültünk, így remélem nem ér majd semmiféle meglepetés. Csináltunk a végefelé feladatokat időre, mintha a vizsgán lennénk. Teljesen elégedett voltam a tanfolyammal, sokkal jobb volt, mint amilyenre számítottam! Köszönöm!"
(Beöthy Álmos visszajelzése az első Nyelvvizsgasiker 2.0 intenzív tanfolyamról. Álmos a tanfolyam után sikeres vizsgát tett.)

Mi tetszett neked a Nyelvvizsgasiker 2.0 távoktató programban?

Berényi Tamás

"A programnak köszönhetően sokat fejlődtem angolban. Ha nem is nulláról kezdtem, de a program elején úgy éreztem, hogy elég messze állok a nyelvvizsgától. Ám a hetek során a minden téren hasznos anyagból rengeteget tudtam fejlődni, és kényelmesen kicsit több mint fél év alatt fel tudtam készülni a nyelvvizsgára.
A program nagyon kényelmesen végezhető, hiszen otthonról dolgozhatsz, amikor időd van rá. Jó volt, hogy célzottan a nyelvvizsgára készített fel logikusan egymásra épülő anyaggal, de emellett sok új hasznos szót is tanultam."

Mennyiben segítette szereplésedet a nyelvvizsgán?

"Úgy gondolom, hogy nyelvvizsgára felkészítő program nem is lehetne jobb, mert nagyon céltudatos és átfogóan felkészített minden várható dologra. A nyelvvizsga olyan volt, mintha egy utolsó heti példányát oldottam volna meg a programnak. Tehát mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy kis szorgalommal rendelkezik."
(Interjú Berényi Tamással, aki levelező módon, otthonról végezte el a NyelvvizsgaSiker 2.0 programot 2014. januártól júniusig, majd nyáron ötnapos felkészítőn vett részt, és 2014 szeptemberében sikeres vizsgát tett.)

Mi tetszett neked a Nyelvvizsgasiker 1.0 programban?

Deák Gabi

Hogy nagyon alapos volt, minden pontról pontra meg volt tervezve, Anna rengeteget dolgozott az egészen, és nem hiába.. Neki köszönhetem, hogy még érettségi előtt meg lett a nyelvvizsgám, holott ez csak egy halovány álom volt korábban.. :)
(Deák Gabi, Kispesti Waldorf)

Berényi Bara

Hogy intenzív volt, érthető, bírható, hogy Anna olyan lelkes mintha ő maga menne vizsgázni. Ráadásul még eredményes is volt (!) és még a nagyon kis önbizalommal rendelkezők is dagadó mellel vehették át végül a nyelvvizsga bizonyítványt! :)
(Berényi Bara, Kispesti Waldorf)

Bányai Eszter

Anna nagyon sok energiát fektetett a felkészítésbe. Neki köszönhetem hogy rengeteget tudtam fejlődni és ennek pedig egy nyelvvizsga lett az eredménye. Utólag is köszönöm! :)
(Bányai Eszter, Kispesti Waldorf)Géczi Ádám

Anna felkészített minden lehetséges szituációra és magabiztosan mentem vizsgázni. Meg is lett az eredménye. :)
(Géczi Ádám)Bányai Boglárka

"Szia Anna! [...] Már régóta akarok írni mert annyi mindent köszönhetek neked: az angol révén Wisconsinban töltöttem a gyakorlatomat, ahol megismerkedtem a - mostanra már - vőlegényemmel. Ő ecuadori és így most én is itt vagyok vele. Sőt, angolt tanítok egy neves nyelviskolában, ahol a felvételi tesztem olyan jól sikerült hogy meg voltak győződve róla hogy az angol az anyanyelvem. Mindehhez a sikeres nyelvvizsga es a vele járó önbizalom volt az első lépés. Ma már el sem tudom képzelni az életem az angol nélkül, úgyhogy nagyon-nagyon köszönöm!"
(Bányai Boglárka a Kispesti Waldorfból, aki az elsők között végezte el a Nyelvvizsgasiker 1.0 programot)


Vissza a főoldalra